Un nou accident in zona Stefan Cel Mare – Transilvaniei

Ora 12 trecute fix, cu cateva minute. Savuram impreuna cu nevasta momentele cand bebe isi face dansul obisnuit in burta mamicii. La un moment dat, scrasnet de frane, si un sunet metalic de parca s-au ciocnit 2 trenuri. Apoi tipetele disperate si indurerate ale unei femei.

In 30 de secunde sunt jos la Oradeanul si-l iau de acasa cu aparat foto cu tot. Acesta paraseste lenes, ca de obicei, caldura caminului si mana protectoare a lui Lilisor, si impreuna cu aparatul foto soseste la fata accidentului. (Poze cu locul accidentului gasiti la fratele Oradeanul)

Am coborat in graba sa vedem daca putem ajuta cu ceva. Din fericire lumea din zona, obisnuita cu tot ce se petrece in “Triunghiul Bermudelor”, alertase deja echipajele de interventie. Dupa cateva minute, Salvarea, echpajul SMURD si Politia au ajuns la fata locului. Una dintre fetele din VW a primit ingrijiri fiind accidentata la cap.

Zona este binecunoscuta pentru desele accidente care au loc, fie din cauza vitezei dezvoltate de multii cai putere ai motoarelor, fie din cauza pietonilor care traverseaza aiurea. Azi noapte, din fericire, accidentul nu s-a soldat cu morti. Norocul uneia din pasagerele VW-ului a fost ca “obiectul” ce le-a stat in cale, respectiv un jeepan, nu a avut viteza mai mare de 40 km/h.

Primaria a incercat sa rezolve partial problema instaland pe axul drumului un sir de borduri care sa nu permita virajul la stanga a celor foarte grabiti. Din pacate nu s-a rezolvat o singura problema: SEMAFOARELE! Semafoarele NU MERG pe timpul noptii! Se face economie la curent? Se ard becurile in fiecare seara? Forte paranormale inchid semaforul doar cand trec eu prin zona dupa lasarea serii? Subtilizeaza vreun vecin becurile din semafoare?

Asteptam raspunsuri fratilor! Si masuri urgente pana nu va mai muri un om!

You may also like...

2 Responses

  1. PrimalSin [ REST ] says:

    Semafoarele noaptea oricum sunt aprinse [ galben intermitent, mai amanuntit ] cel putin in Iasi, adica nu e vorba de curent… sau poate consuma mai putine “calorii” pe sistemul asta…

    Ciao 😉 Adrian

  2. Varadinum says:

    Semafoarele nu mergeau din pacate nici cu galben, cu nicio culoare. Norocul pasagerilor a fost viteza relativ redusa, altfel ieseau “conserva”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *