Si tu Seres?

Alexandru Seres si-a dat demisia din postul de Redactor Sef al Jurnalului Bihorean

Jurnalul Bihorean, care a fost etalonul presei locale in Oradea isi subtiaza randurile pe zi ce trece. Alexandru Seres si-a “inaintat” demisia, de buna voie si nesilit de nimeni. Gurile rele spun ca Seres a fost “executat” de conducere. Impartasesc si eu aceeasi parere, parerea mea… Nu stiu de ce, nu stiu cine, nu stiu cum, dar pe zi ce trece ziarul JB se indeparteaza de cititori. De cand a devenit tabloid, parca nu mai e ce a fost!

Imi amintesc de zilele bune ale JB, cand tinea piept autoritatilor locale, se lua de politicieni, dadea lovituri sub centura celor care se infruptau din banul public.

Va reamintesc doar cativa din “dream team”-ul de la JB, care acum activeaza sub alte “flamuri”:

Florin Ciucas – cel care se lua la tranta cu generalul Carjan

Florin Budea – declarat persona non-grata de celebrul “patrulater rosu”

Mircea Chirila – pana maiastra, autorul celebrului “Butoi cu mamaliga”

Mircea Jacan - ziarist serios pana in maduva oaselor

Alexandru Seres - suparat pe cei care folosesc “din surse”

Sunt curios incotro se va indrepta Seres. Spre Bihoreanul oare?

Au mai scris: Alexandru Seres, Bihoreanul, Dani, Bihoneanu, Designerul, Todoran, UberLoverz

You may also like...

7 Responses

 1. Andra says:

  Florin Budea e cel mai bun ziarist din Bihor! Din cate stiu eu Dream Team-ul de care vorbesti a plecat de la JB tocmai pentru ca ziarul a decazut.

 2. @Varadinum: Fara suparare, atatea prostii n-am citit demult. Dar fiindca, in ciuda aparentelor, sunt un tip amabil, bag niste precizari: 1. JB nu e tabloid (tabloid=ziar de scandal); 2. Nu sunt suparat pe , ci pe cei care dau informatii , asta insemnand de fapt informatii neverificate, fara citarea surselor, deci fara nicio credibilitate! 3. In niciun caz nu ma voi indrepta spre Bihoreanul, un tabloid (adica ziar de scandal…), care da informatii , adica barfe, zvonuri, susanele… De restul nu mai pomenesc, ca nu merita efortul. Oricum, pace tuturor – inclusiv tie, Varadinum!

 3. Armata Ultra says:

  D-le Seres,

  Va doresc succes in activitatea viitoare! Banuiesc ca va fi legata tot de mass media, nu cred ca veti putea sta deoparte!

  Cand am lansat intrebarea cu Bihoreanul, ma gandeam ca vreti sa refaceti vechea echipa.

  Cine stie ce ne rezerva viitorul. Chiar daca presa locala a “pierdut” un ostas, blogosfera a castigat o “pana maiastra”.

  Eu unul va admir pentru ceea ce ati realizat in presa locala. Sunteti printre putinii ziaristi locali cu “coloana vertebrala”!

  maxim respekt MAESTRE!

 4. @Armata Ultra: Sincer, m-ai uimit! Chiar nu ma asteptam la asa o reactie. Multumiri!
  Cat despre Bihoreanul, nu-mi sta nici in puteri si nici nu am intentia sa refac vechea exhipa. Nu am nostalgii, chiar daca de unii dintre ei ma leaga prietenii care nu se desfac usor. Insa Bihoreanul e pe o directie total gresita – dar nu toti ziaristii de acolo sunt blamabili pt asta.
  Si o mica “dezvaluire”: voi ramane in media, dar voi scrie mai mult pe blog(uri), deci raman pe baricade. Ziarele vor muri incet si viitorul e online. Restul il vei putea afla pe blogul meu.

 5. NOTA la postarea mea pt Varadinum: Am pus din greseala in text niste semne utilizate in html, asa ca bucati din text au disparut. Iata raspunsul completat cu fragmentele lipsa:

  Fara suparare, atatea prostii n-am citit demult. Dar fiindca, in ciuda aparentelor, sunt un tip amabil, bag niste precizari: 1. JB nu e tabloid (tabloid=ziar de scandal); 2. Nu sunt suparat pe “cei care folosesc din surse”, ci pe cei care dau informatii “pe surse”, asta insemnand de fapt informatii neverificate, fara citarea surselor, deci fara nicio credibilitate! 3. In niciun caz nu ma voi indrepta spre Bihoreanul, un tabloid (adica ziar de scandal), care da informatii “pe surse”, adica barfe, zvonuri, susanele De restul nu mai pomenesc, ca nu merita efortul. Oricum, pace tuturor – inclusiv tie, Varadinum

 6. Andra says:

  Domnule Seres imi pare rau ca ati “demisionat”. Patronii din mass-media romaneasca conduc afacerile in functie de cum bate “vantu`”, si aici nu ma refer la sinistrul SOV “mama” FNI 🙂

  Sper ca blogosfera sa invete ceva de la DVS., macar sa nu mai scrie din “burta” ci sa verifice informatiile. Poate le dati o mana de ajutor sa devina mai incisivi si mai “articulati”.

  Succes in viitoarea cariera de blogger.

 7. Alina says:

  Din pacate, un alt ziar isi pierde un om de valoare. Curand probabil se va da publicitatii numele si publicatia …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *