Dupa gratii suntem noi

Daca cei din Bucuresti sunt dupa blocurile gri, cei din Harlem sunt dupa butoaie, noi cei din orasul de pe Crisul Repede suntem dupa gratii. Dupa gratii?!? Da, dupa gratii!

Fiind baiet, parcuri cutreieram si ma imbatam adesea cu alcool :)…Ei bine, pornesti la o plimbare, la brat cu iubita, si incerci sa descoperi un coltisor de natura in buricul targului. In sfarsit, dupa kilometri patrati de betoane si asfalt gasesti un coltisor de iarba verde in parc. Cand sa iei loc, surprize-surprize! O minte “stralucita”, un mester Manole al orasului Oradea, a dat ordin sa se ridice minunatie de gard imprejumuitor. Si ca totul sa fie minunat, acesta a fost executat si amplasat EXACT in fata bancilor de pe alee! Foarte frumos lucrat! Bine executat! Dupa ce avem un Corso ce se aseamana cu pista de aterizare a aeroportului din Bagdad, imediat dupa bombardamentul aliat, avem si un parc ce aduce a lagar de concentrare. Sau tocmai asta e modalitatea edililor de a mari puterea de concentrare a oradenilor?

Dupa gratii suntem noi - www.varadinum.com

You may also like...

4 Responses

 1. Goran Blegovici says:

  Filip ca primar a lasat mostenire o gramada de “minunatii”. Asta e una dintre ele! Bine ca am scapat de el. Sa vina Ilie Bolojan primar!

 2. Andra says:

  Strada Republicii imi provoaca o stare de greata. E un sentiment ciudat, straniu chiar, sa te plimbi pe Centru si sa admiri acelasi peisaj gri, mohorat. Imi aduce aminte de Impuscatu`. REST in peace!

 3. Sile says:

  Pe bune, cine a facut magaria asta ori e intr-o ureche ori sufera de o viziune artistica straina noua pamantenilor.

 4. Eliza says:

  Ai mare dreptate, parca suntem la “gradina zoologica”. Noi cetatenii orasului de pe Cris jucam rolul “animalelor”. Mare pacat, ne-au ingradit libertatea.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *