BlogTrip Oradea 2009

BlogTrip Oradea 2009Interes mare in Oradea pentru intalnirea cu o parte “greii” blogging-ului romanesc. Spun asta, desi Bobby se lauda ca a pierdut 9 kg din celebra burta in cadrul programului “Mai slabeste-ne”.

Hotel Terra a fost gazda primitoare pentru aproape 40 de persoane, venite atat din tara, cat si din Oradea. Lista participantilor, intr-o (dez)ordine perfect aleatoare: Bobby Voicu, Zoso, Tudor, Pyuric, Buddha, Oradeanul, Raluca, Elena, Roxana, Sorin, Gabi, Bluarto, Olivian, Adi Ciubotaru, Danny (cel mai tanar participant!), Madalina, Lilisor, Vlad, Adrian Mihnea, Greyheart, Paul, Alexandra, Andrei, Ciprian, George, Razvan, Dan, Sebi, Ovidiu, Alina, Bruzli, Mihai, David, Simona, Voicu, Daniela, si ultimul pe lista cu voia DVS, Varadinum.

Speram sa aflu multe noutati de la cei implicati in fenomen, insa prezentarile au fost mai mult cu caracter general. Totusi, deschizand bine ochii si urechile, am reusit sa ma lamuresc in unele probleme pe care nu le stapaneam foarte bine.

Tudor ne-a transmis ca e bine sa ne “imprietenim” cu corporatiile si sa perseveram in atingerea telului propus. Departarea de Bucuresti nu trebuie sa constituie un obstacol pentru reusita. Vrei sa castigi bani, trebuie sa investesti (lucru intarit si de Zoso si Bobby.)

Cristina aka Pyuric, ne-a introdus in dedesubturile succesului Monden.info. Chiar daca nu au castigat nimic timp de 1 an si jumatate, au continuat sa creada in idee. Rezultatul? 40.000 de euro pretul obtinut in urma vanzarii blogului. daca Bobby nu ar fi intervenit peste ea, poate ar fi reusit sa spuna mai multe (chiar daca ea a spus ca recordul personal este de 10 minute de discutii cu intrebari cu tot 🙂 ).

Oradeanul ne-a explicat cum a reusit performanta de a pierde cativa GB de site-uri in decurs de 2 zile. A trecut prea repede prin prezentare ca si gasca prin apa. Ma asteptam de la el la o oferta concreta de VPS, care sa reziste la “avioanele” mele. Cine stie, dupa vreo 2-3 beri poate il lamuresc sa imi tina un site.

Zoso a fost scurt si la obiect: vrei bani investesti. Daca vrei sa castigi bani, nu te vinde ieftin, negociaza. Nu pune botul la prima oferta. Schimburile de replici dintre Zoso si Bobby au facut deliciul asistentei.

Buddha a trecut in revista plugin-urile folosite de el, nimic nou sub soare. Ma asteptam la cateva ponturi de optimizare a acestor, sfaturi pentru a evita loading prea mare. Oricum ce am retinut important: widgest are evil! 🙂

Seara s-a terminat la o pizza stropita din belsug cu bere rece. Desi intalnirea de la Monte Cristo a fost destul de scurta (unii ajungand dupa eveniment 🙂 ), a fost o atmosfera relaxanta.

Una peste alta o experienta placuta, am intalnit oameni noi, chiar daca erau din Oradea, nu i-am intalnit pana in prezent. Unii dintre ei chiar vecini de cartier.

Din pacate varu` Iepurilah nu a reusit sa ajunga la Oradea, din motive super obiective – sarbatoreste din greu ziua de nastere. Pe aceasta cale ii urez LA MULTI ANI. Vlade, sa nu uiti sa il intrebi pe Bobby de “kerosenu` die Bihor”, sper sa mai aiba o gura si pentru tine 🙂

Reactii la BlogTrip:

Bobby, Zoso, Danny, Adevarul, Lilisor, GreyHeart, Andrian, Vlad, TheFua, Wassup, Mihaiko, Elena, Teleleu, Roxana, Sorin,

Montaj video cu BlogTrip Oradea

You may also like...

3 Responses

 1. Andra says:

  Imi pare rau ca nu am ajuns si eu la pizza. Mi-ar fi placut sa-l cunosc pe Bobby.

 2. Designerul says:

  Salut, stiu ca a trecut ceva timp de cand a fost intalnirea insa spre rusinea mea abia acuma am citit cap coada postul. Am remarcat ca la Sebi (daca e vorba de mine) e pus o adresa care nu duce nici unde. Poti verifica?
  Ms si spor…

 3. Varadinum says:

  Am corectat, multumesc pentru observatie 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *